Bezorging

Online bestellingen die op voorraad zijn én op een werkdag voor 22:00 geplaatst zijn en waarvan de betaling bij ons binnen is, worden dezelfde werkdag gratis verstuurd bij een bestelbedrag boven 500 euro. Bestellingen die op een werkdag na 22:00 of in het weekend zijn geplaatst worden de volgende werkdag verstuurd.

Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten en overgedragen is aan de vervoerder ontvang je een bericht met daarin de track&trace code waarmee je eenvoudig online jouw pakket kunt volgen.

Om er zeker van te zijn dat je pakket veilig wordt afgeleverd vragen we je te tekenen voor ontvangst. Als je niet thuis bent zal het pakket de eerstvolgende dag (met uitzondering van zondagen) nog een keer aangeboden worden. Als je bij de tweede poging ook niet thuis bent wordt het pakket afgeleverd bij een PostNL / UPS servicepunt bij jou in de buurt. Je kan het pakket daar vanaf de volgende werkdag tot 2 weken later afhalen.


**We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te versturen, maar houd er rekening mee dat de de levertijd wegens de drukte bij de bezorger op kan lopen naar 5 werkdagen. Onze excuses voor het eventuele ongemak**