Je leapp product ter reparatie aanbieden

Als je een product bij leapp hebt aangeschaft dan helpt onze klantenservice je graag verder met het oplossen van het technisch defect.

Op https://leapp.nl/pages/aanmelden-reparatie-en-retour kun je je toestel ter reparatie aanbieden.

Let op: retournering valt binnen eigen verantwoordelijkheid. Zorg dus voor een goede verpakking waarin het product geen ruimte heeft en strak verpakt zit. Vraag eventueel bij onze klantenservice om een nieuwe doos wanneer je het niet vertrouwt, zodat je met alle zekerheid je Apple product schadeloos kunt versturen. Een doos voor een iPhone/iPad/MacBook/overige is €20,- en een doos voor een iMac is €30,-.