Heb ik garantie op mijn accu?

Bij leapp heb je twee jaar garantie op de accu van jouw iPhone, iPad of MacBook.

De accu’s in alle iPhones hebben bij uitlevering een minimale capaciteit van 85%. Indien je van mening bent dat de batterij naar verloop van tijd ‘snel’ leegloopt, dan wordt deze gratis vervangen indien binnen de garantietermijn de capaciteit is teruggelopen naar minder dan 70% van de originele laadcapaciteit.

De accu's in de MacBooks hebben bij uitlevering een minimale capaciteit van 80%.

Heb je je iPhone vóór 15 maart 2019 gekocht? Dan heb je 12 maanden garantie op de accu.

MacBook's en iPad's die vóór 12 december 2019 zijn gekocht hebben ook 12 maanden garantie op de accu.